Interfon pametni video

Dimenzije LCD monitora 195mm x 132mm x 16mm
Dimenzije spoljne jedinice 98mm x 180mm x 35mm
Ekran osetljiv na dodir
Snimanje videa SD kartica do 64gb
Noćno snimanje 10m
PIR senzor da
Garancija 2 godine

  ... korisnika trenutno gleda ovaj proizvod

  Podeli

25.999 din

+

Smart Vita pametni video interfon je moderno i sigurno rešenje za kontrolu pristupa u Vašem domu, kancelariji, apartmanu.

Kontrolišite pametni video interfon gde god da se nalazite preko Smart Life ili Tuya aplikacije. Aplikacija Vam omogućava daljinsko upravljanje interfonom, tako da možete da vidite ko Vam zvoni na vrata i da komunicirate sa posetiocem i ako niste kod kuće.

Kada posetilac pozvoni na interfon, interfon automatski beleži video snimak ili fotografiju koju je interfon zabeležio, kao i da započnete dvosmernu audio komunikaciju sa osobom ispred vrata.

Ukoliko kamera na interfonu detektuje pokret, iako niko nije pritisnuo zvono, uređaj će započeti snimanje videa ili će snimiti sliku, nakon čega možete proveriti snimljen video ili sliku na aplikaciji na telefonu ili unutrašnjoj jedinici-monitoru

LCD monitor lako možete pričvrstiti za zid u Vašem hodniku, dnevnom boravku, kuhinji,… Ekran je osetljiv na dodir koji omogućava jednostavno upravljanje funkcijama interfona.

Spoljna jedinica je vodootporna sa ugrađenom kamerom visoke rezolucije sa noćnim vidom do 10m, što omogućava jasan i oštar video snimak u svim uslovima osvetljena.

Pametni video interfon možete povezati sa našim pametnim bravama, sa ovom funkcijom možete i vrata da otvarate preko mobilnog telefona gde god da se nalazite.

Udaljenost između unutrašnjeg monitora i spoljne jedinice je do 100m, najbolja preporučena udaljenost je 30m.

Mogućnost povezivanja sa do 4 spoljne kamere, 6 monitora, 2 CCTV kamere.

 

Šifra: IW0253 Kategorija:
Close Moja korpa
Close Favoriti
Pogledali ste... Close
Close

Close
Navigacija
Kategorije