Pametna sklopka – merač potrošnje električne energije

Dimenzije 79mm x 36mm x 66mm
Kapacitet brojila 5-60A
Frevencija pulsa 1200 imp/kWh
Materijal ABS otporan na vatru
WIFI standard WIFI 2.4 Ghz
Aplikacije Smart Life/ Tuya – dostupne za Android i iOS
Mogućnost povezivanja sa Amazon Alexa i Google Home

  ... korisnika trenutno gleda ovaj proizvod

  Podeli

9.199 din

+

Smatrate da su Vam računi za struju previsoki? Želite li da uštedite svoj budžet? Smart Vita pametna sklopka – merač potrošnje električne energije je pravo rešenje za Vas!

Oko 20% troškova električne energije dolazi od elemenata koji ostaju povezani kada nisu u upotrebi. Često mislimo da neki uređaj troši mnogo električne energije , ali to možda nije uvek slučaj! Sa ovim pametnim meračem dobijate tačan uvid potrošnje električne energije, što će Vam omogućiti da umanjite potrošnju i račune za struju!

Pametni merač možete da uparite sa aplikacijom na Vašem mobilnom telefonu preko Wifi mreže i da kontrolišete Vaš dom u bilo kom trenutku, gde god da se nalazite. Aplikacija Smart Life/Tuya je dostupna za sve Android i iOS uređaje.

U aplikaciji možete odmah videti izmerene vrednosti dnevne i ukupne potrošnje električne energije, napon i struju. Što će učiti Vaš dom, ne samo pametnijim, nego i sigurnijim.

Smart Vita pametni merač potrošnje je izrađen od najkvalitetnijih materijala, koji garantuju funkcionalnost i dug životni vek proizvoda.

Možete da postavite da se uređaji uključuju/isključuju prema određenom rasporedu koji ste Vi zadali. Npr. bojler može automatski da se uključi u 20:30 i isključi u 21:30 , što možete da zadate na Vašem mobilnom telefonu u aplikaciji.

Dakle, sa svog mobilnog telefona, preko aplikacije, možete da:

  • Očitate potrošnju električne energije u realnom vremenu
  • Pratite potrošnju električne energije na dnevnom, nedeljnom, mesečnom nivou
  • Uključite/isključite struju za uređaj koji je povezan na merač, podesite tajmer za uključivanje/isključivanje
  • Postavite razne uslove automatizacije

Aplikacije Smart Life i Tuya su dostupne za sve Android i iOS uređaje. Uređaji takođe imaju mogućnost povezivanja sa Amazon Alexa i Google Home.

Šifra: SW0239 Kategorija:
Close Moja korpa
Close Favoriti
Pogledali ste... Close
Close

Close
Navigacija
Kategorije